Här vill vi pressentera våra samarbetspartners! Event14 hjälper er att sätta ihop en kombination av aktiviteter så att ni får en oförglömlig upplevelse på firmafesten, konferansen, möhippan, svensexan eller 30-års festen. Klicka på bilderna för länk till deras hemsidor.

.

Tänk dig att koppla av i en varm ångbastu, sjunka ner och njuta i den vedeldade badtunnan strax utanför, samtidigt som du guppar mitt ute i vår bländande skärgård! Vill du vara med om en underbar upplevelse i Karlskrona skärgård, tillsammans med t ex kollegor, kunder, vänner, familjemedlemmar mm.

Hos oss finns en blandning av fria vikter, konditionsmaskiner, styrketräningsmaskiner, och utrustning för rehabilitering. Vi har även tre salar där vi året om kan presentera ett varierat utbud av  pass b.la. spinning, yoga, pump, zumba, core och mycket mer. Förutom detta har vi även möjlighet att erbjuda personlig träning, kostrådgivning, hälsoprofilsbedömning, fettmätning, konditionstest, träningsrådgivning.

 

.

Vi välkomnar dig till Pensionat Järnavik där boende och natur flyter samman. Här får du andas frisk havsluft, sova gott, äta en stärkande frukost och koppla av. Vi har öppet alla dagar året runt, och tar gladeligen emot bokningar. Vi erbjuder konferensrum för större och mindre grupper.

Saltstänk är en verksamhet som drivs med en stor entusiasm för Blekinge skärgård och dess båtliv. Saltstänk är ett sätt att förmedla känslan av att åka fram i en fantastisk miljö i farter runt 50 knop, kombinerat med utflyktsmål och aktiviteter som skapar minnen för livet. Vi vill ge företag och privatpersoner en möjlighet att få uppleva det som vi anser är unikt med vår skärgård.

.

Vi kan erbjuda konferens i en unik havsmiljö både i Café Sött & Salt samt på Pensionat Stensvik. För mindre sällskap och upp till ca 35 personer så kan ni konferera hel- eller halvdag eller kortare möten.Vi kan även erbjuda paketlösningar med konferens, boende samt aktiviteter/upplevelser som vi skräddarsyr åt er.

 

.

Musik är bäst live! Liva upp festen, svensexan eller möhippan med vår egen trubadur, Calle och hans trallvänliga låtar från allt mellan Johnny Cash till Magnus Uggla. Varför inte ta med honom ut till bastuflotten efter en tuff match med bubbleball, så att ni får lite skön musik när ni är där och njuter av livet.