Bubbleball / Bumperball

Den absolut roligaste formen av fotboll som man kan spela. Inga frisparkar och nästan inga regler alls. :)

Vi är helt mobila. Har Ni en gräsyta så kommer vi ut till Er. Annars så spelar vi på någon av de platser som vi brukar hålla till på. Det fungerar även att spela på konstgräs och inomhus.

Man spänner på sig bollarna med två bärremmar, ungefär som en ryggsäck, och det finns två handtag att hålla i för bästa möjliga grepp. Bollarna täcker överkroppen och slutar en bra bit över huvudet för största möjliga säkerhet, utan att andningen hämmas.

Vi möter upp er på den plats som ni har valt att boka er aktivitet på och visar er grunderna. Det tar inte lång tid innan ni fintar, tacklar och gör målgester.Vanligaste kommentaren: "det här är det roligaste vi någonsin gjort" säger både spelare och åskådare. Vi har utvecklat materialet i samråd med producenten och har nu de mest hållbara BubbleBall-bollarna på marknaden. 

Boka turnering med företaget, svensexan, möhippan eller idrottslaget nu!

Archertag / Pilbågskrig

Vi har skaffat nya leksaker!

Nu kan vi på event14 pressentera en helt ny aktivitet som vi är helt ensammna om i Blekinge. Archertag, eller pilbågskrig som det också kallas!

Roligare än paintball, men med samma typ av regler och spel.

Den största skillnaden ligger i tempot, ni duckar snabbare men skjuter långsammare. Och då blir det ännu roligare, tydligare och mer uppskattat av utövarna. Ni slipper även de färgfläckar som kan följa efter en paintballsejour dessutom så gör det mindre ont.

Aktiviteten lämpar sig för i princip alla åldrar. De yngre kanske inte skjuter med samma kraft, men de är å andra sidan mindre måltavlor och rör sig snabbt.

Och så klart; om ni kombinerar Archertag med Bubbleball blir detta verkligen dagen att minnas.

Våra kunder är allt från stora och mindre företag, svensexor, möhippor, kompisgäng, skolor och idrottsföreningar.

Aktiviteten är helt mobil. Vi kommer till er med all utrustning och uppblåsbara skydd att ta betäckning bakom.